Snyggt! Marksten med Gröna Bussen AB, en tumlad marksten som finns i många olika färger och former.

Betongsten kan användas till allt från garageuppfarter, altaner och gångar till rabattgränser och murar. Eftersom materialet är både lättskött och har lång livslängd byter allt fler ut gräsmattan, trätrallen eller grusgången mot betongsten.

Stensättning den har ju onekligen sina fördelar; i princip underhållsfri och med lång livslängd. Visserligen har kanske den riktiga naturstenen en vackrare yta och är än mer hållbar, men med tanke på att den ofta kostar betydligt mer och är mycket svårare att lägga själv - framför allt för att naturstenen är ojämn i tjocklek och tyngre - är betongstenen verkligen ett fullgott alternativ. Idag finns också betongsten i mängder av färger, former, mönster och strukturer. 

Just nu kan vi hyra ut mycket lättkörd och kraftfull minigrävmaskin på gummilarver. Den är perfekt för grävning för häck, kabel, vattenledning, plintar, dränering, stödmur, uteplats, flaggstång, fruktträd, mm i på tomten och trädgården utan att förstöra gräsmattan.

I hyran ingår försäkring mot stöld samt brand, ingår även i hyran 3 st skopor som är då planeringsskopa, grävskopa, kabel skopa.
maskinen lämnas till kunden fulltankat och tvättat, och gäller samma sak när ni lämnar den till oss igen.

Bra att veta när det gäller försäkring så ingår ej reparationer vid en okunnig grävmaskinist som tar sönder grävmaskins delar. vid skador som sker under hyres tiden så debiteras kunden självrisken som ligger mellan 6000 kr till 9000 kr. beror på skador samt försäkringen. Du kan även hyra minigrävare med en kunnig person som kan gräva/utföra jobbet! Grävning med förare pris: 350:-/per timme

Vi har även hjullastaren 3ton till uthyrning.  kontakta oss via mejl eller telefon för att ta reda på priset!