Trädgård tyresö i Huddinge

Gröna Bussen grundades år 2007 och har varit framgångsrikt sedan dess. Våra erfarna trädgårdsmästare anlägger vackra planteringar och stenbeläggningar, murar, dammar, stenrösen – allt som gör en gemensam gårdsplan trivsam. Trädgården planeras enligt våra kunders önskemål och växternas optimala växtmiljö.

Vi planerar och anlägger också planteringar och andra uppiggande element för affärskomplex, parkeringsplatser, parker…

Skötselavtal

Med skötselavtal kan du vara säker på att växterna i planteringar och inne i lokalen lever och trivs länge! Våra trädgårdsmästare kommer regelbundet och sköter bevattning, beskärning och andra nödvändiga åtgärder för att växterna ska trivas.

För privatpersoner

Har du köpt hus och fått gammal trädgård på köpet, eller behöver du hjälp med att anlägga trädgården till ditt nybyggda hus? Gröna Bussen står till tjänst med både planering och anläggning!

För fastighetsbolag och företag

Funderar fastighetsbolaget att ge gårdsplanen ett ansiktslyft, eller skulle ditt företag locka mer kunder med planteringar och stenanläggningar? Kontakta Gröna Bussen för offert!

Rådgivning

Gröna Bussen står till tjänst med expertkunnande inom trädgård, anläggning, dekoration. Vänd dig till oss med dina frågor! Om du efter det vill gå vidare så kan vi gå två vägar: hembesök eller distansarbete.

Hembesök

Vi kommer gärna ut till dig och tittar på plats, särskilt om du bor i Stockholmstrakten liksom vi. Om vi bedömer det som nödvändigt kan vi även göra besök till mer avlägsna orter.

För hembesök måste vi ta betalt för tid och resa. Ett hembesök innebär ju i regel också en rådgivning.

Distansarbete inga problem

Avståndet behöver dock inte vara några problem. Det går för det mesta utmärkt att arbeta med en tomtkarta och fotografier som underlag. Särskilt enkelt är det om du har en digitalkamera, då kan du bara skicka över bilderna med e-mejl. Är det ett större projekt, blir det i regel nödvändigt med ett besök på plats.

Egen skiss

Om du inte har någon bra tomtkarta kan du själv göra en enkel skiss över tomten. Var noga med måtten eftersom felaktiga mått betyder mer arbete.

Analysen klar

När vi har talats vid och gjort eventuellt hembesök har vi fått fram en analys av situationen och i vilken riktning vi ska jobba. Om du är nöjd med vår formulering av analysen så går vi vidare till ritstadiet.

Trädgårdsdesign

Har du köpt ett nytt hus och behöver hjälp med att få alla ytor att fungera? Gammal tomt som förfallit och behöver en uppryckning? Drömmer du om en proffs ritad trädgård men inte har pengarna till en landskapsarkitekt?

Tveka inte hör av dig till oss så får du en traditionell ritning och bild på hur det kommer att se ut!

Lämna ett fotografi på din trädgård till oss och vi kan i vårt dataprogram få fram olika förslag på hur det skulle kunna bli.

Vi finns på plats för att svara på alla frågor