Vi utför alla tänkbara arbeten inom byggnation. Exempelvis nybyggnation, tillbyggnation, ombyggnation, renovering, takläggning, markarbeten, mureri/puts/betong, rivning och totalentreprenader.

Vi åtar oss gärna totalentreprenader!
De arbetsmoment och kunskaper som vi själva inte besitter löser vi genom ett brett samarbete med en rad olika duktiga hantverksföretag.

Våra tjänster

Hyra minigrävare med en kunnig person som kan gräva/utföra jobbet

Stenläggning / Stenmur / Naturstenmur.

Betongplattaarbeten / Plattläggning/ Rabatter.

Altan / trätrappor / Trä murar / Staket.

Lägga färdigt gräsmatta / Lägga gräs på rulle eller frö.

Trädfällning / Beskärning / Trädklättring.

Plantering / Buskar / Växter / Odling

Vi vänder oss till:

Privatpersoner,bostadsföretag,bostadsrättsföreningar, företag .Vi fokuserar på både helheten och detaljerna. Och på det praktiska användandet av trädgården, terassen eller vilken yta det nu gäller. Vid den första konsultationen går vi igenom med er vilka förväntningar ni har och vad som är viktigast för er.

Vi kan även hyra mycket lättkörd och kraftfull minigrävmaskin 1,9 ton på gummilarver och en hjullastare 3ton. Perfekt för grävning för häck, kabel, vattenledning, plintar, dränering, stödmur, uteplats, flaggstång, fruktträd, mm i på tomten och trädgården utan att förstöra gräsmattan.

I hyran ingår försäkring mot stöld samt brand, ingår även i hyran 3 st skopor som är då planeringsskopa, grävskopa, kabel skopa.
maskinen lämnas till kunden fulltankat och tvättat, och gäller samma sak när ni lämnar den till oss igen.

Bra att veta när det gäller försäkring så ingår ej reparationer vid en okunnig grävmaskinist som tar sönder grävmaskins delar. vid skador som sker under hyres tiden så debiteras kunden självrisken som ligger mellan 6000 kr till 9000 kr. beror på skador samt försäkringen.

Prisexempel för minigrävare 1,9ton :
-Vardag 1 dygn 2000kr ink. moms (1600kr + moms)
-Helgpris 2 dygn Fredag kväll-Söndag kväll 3750kr ink. moms (3000kr+moms)
-2 eller fler dygn sammanhängande, 1700kr /dygn ink. moms (1250kr + moms per dygn), 8 timmar körtid per dygn ingår i dygnshyran. Extra timmar läsas av på plats i maskinens mätare och kostar 150kr ink. moms per timme

Transportkostnader inom Stockholm 1500 kr per körning.
Tvättning av maskin 500 kr.
Tankning enligt kvitto redovisning

*Pris enligt överenskommelse vid långtidshyra. Vi har även hjullastare på 3ton.

Du kan även hyra minigrävare med en kunnig person som kan gräva/utföra jobbet! Grävning med förare pris: 350:-/per timme

Kontakta oss via mejl eller telefon!